diumenge, 13 d’abril del 2014

JORNADA DEDICADA A COMMEMORAR ELS 35 ANYS 

D´ENSENYAMENT EN VALENCIÀ AL PAÍS VALENCIÂ


El dissabte passat s’ha celebrat a València, a la Facultat de Filologia, la Trobada de Professors per commemorar els 35 anys d’ensenyament del valencià, organitzat pel doctor Miquel Nicolàs i Amorós, del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València-Estudi General.

Participants de la primera taula

Hi van participar diversos membres d’1entretants. En concret a la primera de les taules redones que s’hi van celebrar, la que duia per títol “L’ús vehicular de la llengua als centres: de l’aula al pati; de les pantalles al carrer” hi van ser: Marc Candela, Francesc Gascó (moderador), Anna Gascón, Mercè Durà i Antoni Teruel.




Margarida Castellano, "la meua profe" de lingüística del curs passat, parla del llibre: "Valencians a Nova York". A més, explicà experiències d`integració lingüística en nouvenguts.


Margarida Castellano

1 comentari:

  1. Quin bon recull d'unes jornades no només interessants sinó també necessàries. No podem oblidar que tots aquests esdeveniments van sumant al bàndol de la recuperació de la nostra llengua, i que s'esdevé cada cop més necessària.

    ResponElimina